Workspaces is de ruimte waarin alles gebeurd. Vanuit een workspace beheer, deel en download je jouw media. Een workspace maak je direct aan bij je registratie, maar je bent niet gelimiteerd aan een enkele workspace. Zou hou je alles netjes gescheiden!

Doorgaans wordt ervoor gekozen om de workspace te vernoemen naar je bedrijf of organisatie

Nieuwe workspace
Een workspace maak je aan bij het registreren, maar als je daar niet genoeg aan hebt maak je extra workspace gemakkelijk zelf aan. Volg deze link en loop alle stappen door. Hierna ben je direct aangemeld bij je nieuwe workspace! Je kan zoveel workspaces aanmaken als jij wil.

Wisselen tussen workspaces
Het wisselen tussen workspaces vindt je onder het workspace menu, links onderin het scherm. Volg de aanwijzingen op het scherm en je wordt direct aangemeld bij de workspace van jouw keuze.

Workspace aanpassen
Je workspace pas je gemakkelijk aan. Dat doe je bij instellingen. Onder instellingen wijzig je de gebruikers, de naam, naw gegevens

Workspace verwijderen
Is je workspace overbodig geworden? Laat het ons even weten in de chat. We helpen je graag verder!