Als je jouw workspace verwijdert, wordt ook de gehele inhoud verwijderd. Wanneer je je workspace verwijdert:

.. heb je geen toegang meer tot de workspace met je persoonlijke account
.. blijft je persoonlijke account nog bestaan
.. worden je bestanden op de wachtrij gezet voor verwijdering
.. werken je gedeelde items niet meer

Wanneer je jouw workspace wil verwijderen vragen wij je om contact op te nemen met onze helpdesk via onze livechat of e-mail (support@gaiamedia.io) zodat we je actie kunnen verifiëren.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !