Wanneer Gaia het niet doet, kan dat meerdere redenen hebben:

Actuele status
De actuele status van Gaia kan je ten alle tijden bekijken via onze status pagina. Wanneer een van onze services het tijdelijk niet doet, zijn onze technici hoogstwaarschijnlijk al bezig om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Een ogenblik geduld dus!

500 Server Error
Wanneer je een 500 foutmelding op je scherm ziet, is er wat fout gegaan in de programmatuur. Dat kan 1001 redenen hebben. Gelukkig vangen we deze foutmeldingen af, nog eerder dan jij dat op je scherm hebt gezien. Daardoor kunnen wij gerichter en zo snel mogelijk de fout oplossen. Hiervoor vragen wij je geduld. Het kan even duren voordat we de update op onze live servers hebben staan.

Ik wil een actie uitvoeren, maar dat werkt niet
Laat het vooral weten wanneer iets niet werkt zoals je dat verwacht. Naast de bekende bugs, kunnen acties ook onlogisch lijken voor onze gebruikers. We passen dat graag aan zodat iedereen met volle tevredenheid Gaia gebruikt. We ontvangen dit graag op onze helpdesk. Dat mag per mail, of per live chat.

Ik heb een opmerking
Daar staan wij altijd voor open. Laat je vooral horen per mail of per live chat. We helpen je graag verder!