Met de Gaia Apple TV app bekijk je al je media en content op het grote scherm!

Om de Gaia Apple TV app te gebruiken:

Download je eerst de Gaia Apple TV app uit de Apple Store. Je vindt de app als "Gaia - Media Management"

Let op! Er bevinden meerdere apps onder de naam "Gaia" in de Apple Store. Kijk dus goed of je de juiste app gedownload hebt!

Login in de app (via de PC of mobiel)
Open de Apple TV-app
Navigeer naar https://app.gaiamedia.io/device en voer de code in die getoond wordt in de Apple TV app.
Veel kijkplezier!