Als je jouw Gaia-account verwijdert, heb je geen toegang meer tot je workspaces en ontkoppel je alle apparaten die aan je persoonlijke account zijn gekoppeld.

Wanneer je jouw Gaia-account verwijdert:

.. heb je geen toegang meer tot je account op Gaia.
.. wordt je afgemeld van onze mailings.
.. blijven je bestanden bewaard, tenzij je ook je bedrijfsaccount verwijderd.

Als je jouw account (en workspace) wilt verwijderen, neem je contact op met onze helpdesk via onze livechat of e-mail (support@gaiamedia.io) zodat we je actie kunnen verifiëren.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !