Enkel beheerders kunnen abonnementen inzien en afsluiten.

Een abonnement sluit je gemakkelijk zelf af. Je vindt het beheren van abonnementen onder de instellingen van je workspace, linksonderin je scherm. Kies het gewenste pakket en volg de betaal instructies op het scherm. In de achtergrond valideren wij jouw betaling. Wanneer deze voltooid is, is je abonnement direct afgesloten en kan je volledig gebruik maken van ons platform!

Eerste betaling
Je eerste betaling doe je handmatig door het volledige abonnementsgeld te betalen. Twee weken voordat je abonnement afloopt ontvang je van ons een seintje. Wanneer je abonnement afloopt zullen we door middel van SEPA Incasso de abonnementsgelden innen. Wanneer dit gelukt is ontvang je wederom een factuur direct in je overzicht in het platform.

Een abonnement is geldig per workspace.

Betaalmethoden
Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden:
- iDeal
- Credit card (Mastercard, Visa, America Express)