2

Workspace verwijderen

Als je jouw workspace verwijdert, wordt ook de gehele inhoud verwijderd. Wanneer je je workspace verwijdert:


  • .. heb je geen toegang meer tot de workspace met je persoonlijke account
  • .. blijft je persoonlijke account nog bestaan
  • .. worden je bestanden op de wachtrij gezet voor verwijdering
  • .. werken je gedeelde items niet meer


Wanneer je jouw workspace wil verwijderen vragen wij je om contact op te nemen met onze helpdesk via onze livechat of e-mail (support@gaiamedia.io) zodat we je actie kunnen verifiëren.

Nog steeds hulp nodig? Stuur ons een bericht