6

Apple TV

Met de Gaia Apple TV app bekijk je al je media en content op het grote scherm!

Om de Gaia Apple TV app te gebruiken:

• Download je eerst de Gaia Apple TV app uit de Apple Store. Je vindt de app als "Gaia - Media Management"
Let op! Er bevinden meerdere apps onder de naam "Gaia" in de Apple Store. Kijk dus goed of je de juiste app gedownload hebt!
  • Login in de app (via de PC of mobiel)
  • Open de Apple TV-app
  • Navigeer naar https://app.gaiamedia.io/device en voer de code in die getoond wordt in de Apple TV app.
  • Veel kijkplezier!