2

Account verwijderen

Als je jouw Gaia-account verwijdert, heb je geen toegang meer tot je workspaces en ontkoppel je alle apparaten die aan je persoonlijke account zijn gekoppeld.

Wanneer je jouw Gaia-account verwijdert:


  • .. heb je geen toegang meer tot je account op Gaia.
  • .. wordt je afgemeld van onze mailings.
  • .. blijven je bestanden bewaard, tenzij je ook je bedrijfsaccount verwijderd.


Als je jouw account (en workspace) wilt verwijderen, neem je contact op met onze helpdesk via onze livechat of e-mail (support@gaiamedia.io) zodat we je actie kunnen verifiëren.

Nog steeds hulp nodig? Stuur ons een bericht